Reviews

Hier lees je ervaringen van mijn studenten, koorzangers, collega’s en publiek.

Pianoles & Gitaarles

In de zomer van 2019 heb ik een heleboel geleerd van Tom. En bovendien altijd met veel plezier! Zijn enthousiasme, persoonlijke en positieve manier van lesgeven en zijn enorme muziekkennis hebben gemaakt dat ik nu nog enthousiaster ben om mij zo goed mogelijk voor te bereiden voor het conservatorium. Ontzettend bedankt voor de fantastische hulp en inspiratie!

Sacha

Ik heb al 3 jaar les bij Tom, en nog steeds leer ik iedere les met veel plezier bij.

Jelle

Sinds dit jaar volg ik met een onderbreking van zo’n 55 jaar weer gitaarles, maar nu bij Tom.
Tom schat op een speelse wijze heel goed in waar mijn tekorten liggen bij solo- en slaggitaar.
Hij weet op een gepassioneerde wijze verbeteringen bij te brengen en dat geeft niet alleen groei in toepassing, maar ook in het plezier bij het spelen.
Kortom, Tom is een inspirerende docent waar je met plezier bij leert.
Hillard


Zangles

Tom is a great vocal coach. He is very passionate, has lots of music wisdom and a big repertoire of exercises to help you find your voice. He has lots of energy and is always very positive, yet challenging, to get the best out of each lesson. If I would be able to stay in Holland, I think he could really get out amazing things from my voice!

Fatima

I decided to take singing lessons to see if I could free my voice, that has been a prisoner in my body, and since then I have felt relieved and happier. Tom is helping me to discover my voice and to embrace it, he seems to understand that for me singing goes far beyond the vocal technique and that by singing I am somehow walking the path to free myself from silence. It has been beautiful to find out that my soul, whatever it is, can make sounds. The songs that I am singing make me feel surrounded by foggy mountains and close to my loved ones. When I sing I feel at home. Thanks Tom for that.

D.M.

 

Dirigeren

In 2019 heb ik meegezongen in een koor van Tom, en ik heb hem als een fijne en constructieve dirigent ervaren. Hij kan heel goed sturen en doet dit tegelijkertijd op een leuke en speelse manier

Suzanne

 

Zingen bij Tom is een fijne combinatie van positiviteit, focus en gezelligheid!

Lysbet


Zingen in een koor bij Tom is inspirerend! Hij dirigeert met passie en plezier, en dat werkt aanstekelijk. Ook leren we veel en ben ik beter gaan zingen!

Jos

Muzikale samenwerkingen

Door het samenspelen in een band onder Tom’s leiding, voel ik me als muzikant echt gegroeid door goede en fijne aanwijzingen en we hebben een paar hele toffe optredens neergezet dankzij Tom. Hij kan goed inschatten hoe ver je bent en wat je aan kan om te groeien. Ik kijk er altijd naar uit om muziek te maken met Tom.

Tomas Hidde Hoekstra (Bassist)

De afgelopen jaren heb ik in verschillende muzikale projecten met Tom mogen samenwerken. Een kenmerk van Tom is dat hij altijd het maximale uit de groep wil halen! Dit heeft geleid tot memorabele ervaring op het podium die we in de toekomst hopelijk nog eens kunnen herhalen.

Devin Weenink (Gitarist/zanger)

Zingen en spelen met Tom heeft mij ontzettend veel geleerd. Met zijn passie voor muziek en zijn uitgebreide muzikale toolbox daagt hij je uit om samen iets moois neer te zetten!

Nick Warmelink (Gitarist/zanger)

Tom heeft me laten zien hoe leuk muziek maken in een band kan zijn. Hij heeft een heel goed idee van het effect dat hij wil bereiken en weet dit ook over te brengen op mensen met een verschillende muzikale achtergrond. We hebben hierdoor met zelfvertrouwen een aantal grote en mooie optredens gegeven die ik nooit meer vergeet!

Bas Wullems (Saxofonist)

Optreden

Ik heb Tom leren kennen toen hij op donderdagen optrad als Pianoman! Tweeënhalf jaar kwamen ik en m’n vrienden er bijna wekelijks naartoe om te luisteren naar Tom onder het genot van een biertje en om lekker mee te zingen met hits van alle tijden. Hij was altijd in voor leuke verzoeknummers en zijn imitatie van Stevie Wonder zal ik nooit vergeten.

Imri

 

Tom en zijn piano begrijpen elkaar zoals ik nooit eerder heb gezien. Wat hij in zijn hoofd heeft, danst moeiteloos over de toetsen en komt uit de piano waar hij met een grote glimlach achter zit.

Boudewijn