Docent

Naast het optreden geeft Tom al jaren met veel passie les aan jong en oud. Hij geeft les in piano, gitaar, zang en muziektheorie. Enkele thema’s waar aan gewerkt kan worden zijn: jezelf begeleiden, improviseren, noten lezen, theorie, techniek, etc.

“Iedereen is anders, en dat neem ik altijd mee tijdens mijn lessen. Door met aandacht te luisteren naar jouw wensen, vind ik muzikale oefeningen die bij jou passen.”


Los van privé-les zijn nu ook duo-les en groepsles mogelijk:


Duo-Les zang


Samen leren is super effectief omdat je meteen leert van elkaars uitdagingen en successen! Ook maakt duo-les het mogelijk om meerstemmigheid te ontwikkelen! Je kan samen met een vriend(in) komen, of simpelweg aangeven dat je interesse hebt in duo-lessen. Dan zoek ik een goede match. De lessen duren een uur.
€25,- tot €30,- excl. 21% BTW pp.


Mini-Choir

Een mini-koor is met 4 tot 7 mensen. Deze les zit qua inhoud een beetje tussen een duo-les en een koorrepetitie in! We zullen leuke meerstemmige zang-oefeningen doen, en als groep bepalen jullie samen welke nummers er gezongen worden. Iedere week kunnen de vragen van 1 groepslid extra in de aandacht komen! De lessen duren een uur a 1.5 uur.
€10,- tot €17,- excl. 21% BTW. pp.


Duo-les Theorie & Solfège

Muziektheorie is leuk! Spelenderwijs ontdekken we de prachtige structuren van de muzikale wereld. Waarom? Gewoonweg om te leren, maar automatisch zul je ook merken dat je gemakkelijker nieuwe nummers leert, samenspeelt, componeert, etc. Een les duurt een uur.
€24,- tot €28,- excl. 21% BTW pp.


Workshops Theorie & Solfège

Muziektheorie is leuk! Spelenderwijs ontdekken we de prachtige structuren van de muzikale wereld. Waarom? Gewoonweg om te leren, maar automatisch zul je ook merken dat je gemakkelijker nieuwe nummers leert, samenspeelt, componeert, etc. In kleine groepen leer je samen in pakketten van 3 lessen op jouw niveau (basis, intermediate, gevorderd). Een workshop duurt een uur.
€10,- tot €17,- excl. 21% BTW


Wil je je aanmelden voor een proefles of meer informatie? Stuur mij dan even een mailtje via Contact.