Dirigent

“Ik dirigeer omdat ik het geweldig vind om mensen te verbinden en verblijden met muziek. Ook vind ik het geweldig dat een nummer na iedere repetitie weer mooier klinkt!
Mijn intentie is om iedere repetitie en workshop weer een gave muzikale beleving te creëren, en het beste in de groep naar boven te halen. Ik zoek een gezonde combinatie tussen plezier en uitdaging. Door vertrouwen te geven en het juiste stappenplan, stijgen ze altijd weer boven zichzelf uit!”

Ik kom graag langs bij jullie koor, bijvoorbeeld als inval-dirigent of voor een workshop ‘Vocal Painting’! Bij interesse ontvang ik graag een mailtje van u.

De afgelopen jaren heb ik verschillende koren gerdirigeerd, zoals Vocalgroup Echo en Yambé uit Wageningen, The Neighbours in Culemborg en Vocalgroup Revolt in Nijmegen.
Deze groepen zingen met heel veel plezier pop, jazz en wereldmuziek! Ik maak meer dan andere dirigenten gebruik van mijn piano-ervaring, waar nodig geef ik dynamiek en ritme aan. Ik gebruik ook Vocal Painting en andere kennis die ik via mijn opleidingen DirigentLichtVocaal en Vocal Leadership op Codarts heb vergaard.
We werken ieder half jaar toe naar een afsluitend concert. Op de link hieronder zijn ook video`s te zien van verschillende concerten!

Krijg je zin om mee te zingen met een koor? Klik hier voor de website!