Agenda augustus/september

Hallo!

Bij deze deel ik graag met jullie waar en wanneer ik muziek mag gaan delen met de wereld. Ik ontmoet je graag bij 1 van deze gelegenheden!
Mocht je deze informatie graag eens per maand per email willen ontvangen, kun je je rechts op deze pagina inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

– 25 Augustus Pianobar-optreden in Swing, Gouda (19:00-23:00)

Kom gezellig uit eten, of gewoon een drankje doen. Schrijf je verzoeknummers op, zing en dans lekker mee en geniet van het mooie marktplein van Gouda. Wat hier ook erg vermakelijk is is om de vrijgezellen-feestjes te observeren..! Het bar-personeel is erg gezellig, en het is 10 minuutjes lopen vanaf station Gouda.

Klik hier voor meer info!

– 8 September Mantra-Avond in Wageningen

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseer ik hier een mantra-avond, begeleid door Nam Premdeep op de prachtige tabla, en myself op de 7-snarige gitaar!

Klik hier voor meer info!

9 September Molen Markt in Wageningen

In een supergezellig wijkje van Wageningen is er ieder jaar de Molenmarkt, waar de molen zijn deuren opent, er de hele dag zeer gevarieerde live-muziek is op 3 podia, allerlei kraampjes en allerlei heerlijke food-stands. Ik speel hier samen met Sybren op de drums dansbare muziek inclusief verzoeknummers!

Klik hier voor meer info!

– 9 & 10 September Festival Ode aan de Gelderse Poort

Dit festival vind plaats op meerdere locaties, maar ik zou jullie graag willen uitnodigen op landgoed de Brouwketel. Ik heb daar het afgelopen jaar meegeleefd met de bewoners, waardoor deze plek nog specialer voor mij is geworden. Ik draag graag bij door mijn muziek te delen, dat zal gebeuren op de zaterdagavond bij het kampvuur, maar zeker ook op zondag tijdens een eerste try-out optreden van een gloednieuw muzikaal project!
Jullie zijn welkom om overdag langs te komen voor het programma, maar mocht je nou graag 1 of 2 nachtjes willen komen kamperen, stuur dan even een berichtje. Echt een aanrader om te genieten van de prachtige avond en ochtend daar! Deze plek geeft een intiem festival-gevoel!

Klik hier voor het programma van vorig jaar.

Klik hier voor de Facebook link!

17 September Open Repetitie Play-Koor

Bij dit koor gaan we samen ontdekken hoe we kunnen spelen met klank, woord en beweging. Ik gebruik hiervoor o.a. de VocalPainting methode! We doen leuke zang- en koor spelletjes, uiteraard ook oefeningen, en we zullen mooi repertoire zingen! En dat allemaal op de super gezellige Playground in Utrecht! Eens in de 2 weken op zondagavond, of 3 keer dit kwartaal tijdens losse open repetities.

Klik hier voor meer info!

 

– 29 September Mantra-Avond Nijmegen

Iedere 4e vrijdag van de maand organiseer ik samen met Rachel Weijman een mantra-avond in de prachtige Zendo op Heilig Landstichting, Nijmegen. Wij vinden samen zingen zoiets prachtigs en delen dit graag met zoveel mogelijk mensen! Ook hier speel ik op mijn 7-snarige gitaar!

Klik hier voor meer info!